Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

"Δεν μας λείπει το κίνητρο"

  Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του και την συνέχεια των υποχρεώσεων του "Δικεφάλου" μίλησε ο Αλβες Λίνο

Αναλυτικά όσα είπε στον "Sport 103 fm":
Για το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ: "Ηταν ένα πάρα πολύ άσχημο ημίχρονο. Δεχθήκαμε νωρίς γκολ, έπρέπε να κυνηγήσουμε νωρίτερα το γκολ. Δεν το κάναμε. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε πολύ τη νίκη  και το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η ολιγωρία μας στο πρώτο ημίχρονο μας στοίχισε".
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ευκαιρίες: "Ήταν ένα δυσκολο, περίεργο παιχνίδι, αηγωμιστήκαμε με μία ομάδα που είχε πολύ πάθος γιατί κινδύνευε. Ήθελε άμεσα βαθμούς, αργήσαμε να το συνειδητοποιήσουμε, Κρατάμε την ισοπαλία και προχωράμε".
Για το πώς δικαιολογεί το άσχημο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ σε δύο 90λεπτα: "Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα, έγινε στα δύο τελευταία ματς. Μπήκαν δυναμικά, εμείς έπρεεπε να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση γιατί κάναμε δύο μεγάλες νίκες στην Αθήνα και δεν πρέπει να γκρεμίζουμε ό,τι χτίσαμε. Δεν πρέπει να πούμε ότι κάποιες έχουν αξία μεγαλύτερη σημαντικό ότι κερδίσαμε την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊοκό, ο Αστέρας και ο Παναιτωλικός έχουν την αξία τους και δεν έπρεπε να τους αντιμετωπίσουμε έτσι".
Για το αν έχουν κίνητρο οι παίκτες του ΠΑΟΚ: "Δεν μας λείπει το κίνητρο δεν έχει σημασία που τελείωσαν οι μεγάλες διοργανώσεις. Το ότι τελείωσαν δεν σημαίνει ότι τελείωσε το πρωτάθλημα. Υπάρχει πολύς δρόμος,  πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν και μην ξεχνάμε τα πλέι οφ. Κάναμε πολή καλή πορεία πέρσι και πρόπερσι και πρέπει να συνεχίσουμε. Ο κόσμος αν έχει αμφιβολία να ξέρει ότι πάντα κάνουμε και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Εμείς τους πέντε βαθμούς τους επιπλέον έπρεπε να τους είχαμε πάρει για μας, άσχετα τι έκανε ο Παναθηναϊκός, γιατί κοιτάμε τον εαυτό μας και έπρεπε να είμαστε σωστοί απέναντί του. Είναι άλλο πράγμτα τι κάνει ο Παναθηναϊκός και αν έχασε κάποιυς βαθμούς".
Για το αν ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα δει ένα διαφορετικό ΠΑΟΚ από δω και στο εξής: "Αυτό θα συμβεί γιατί μας δυσαρεστεί αυτή η κατάσταση, αλλά δεν χρειάζεται να αναλύουμε τόσο δύο άσχημες εμφανίσεις, όπως περάσαμε επιφανειακά τις εμφανίσεις που κάναμε στην Αθιήνα έτσι πρέπει να περάσουμε και τώρα αυτές τις ήττες για την καλή ψυχολογία της ομάδας. Και πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι η δέσμευση μας όλα αυτά τα χρόνια απέναντί του είναι να κάνουμε το καλύτερο".
Για το αν είναι ο στόχος η πρώτη θέση στα πλέι οφ: "Αυτό θέλουμε και αυτό θα κυνηγήσουμε. Εκεί θα στοχεύσουμε όχι για να βγούμε δεύτεροι και τρίτοι. Πως θα εξελιχθούν τα πλέι οφ είναι κάτι άλλο, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό".
Για το πέναλτι με τον Αστέρα, αν άλλαξε τελευταία στιγμή γωνία όπως είχε κάνει με την Τότεναμ: "Επειδή σε πάρά πολλά πέναλτι που έκανα ήταν εύστοχα κοιτάω στην ίδια γωνία. Ολοι περίμεναν από εμένα να... βγάλω τα κάστανα από την φωτιά. Ίσως να το γνώριζε και να είχε προβλέψει ο τερματοφύλακας. Σκέφτηκα ότι ίσως έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό και έτσι αστόχησα".
Για την ανανέωση του συβολαίου του με τον ΠΑΟΚ: "Είναι κάτι που θεωρώ ότι είναι ζήτημα χρόνου, να μπούμε στην τελική ευθιεία. Περιμένω τη διοιλικηση πότε θα είναι έτοιμη για να βρούμε την καλύτερη λύση για τις δύο πλευρές. Αν μείνω θα είναι για μένα ό,τι καλύτερο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου