Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΠΑΟΚ-Δόξα Δράμας 2-0

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα κόντρα στη Δόξα Δράμας, στην άδεια Τούμπα, κερδίζοντας με 2-0 και επισφραγίζοντας την παρουσία του στους αγώνες κατάταξης. Πανέμορφα παρθενικά γκολ από Παναγιωτούδη και Νιμανί. Ο νεαρός Έλληνας μέσος είχε και δοκάρι, όπως και οι Σταφυλίδης, Γκαρσία. Επανήλθαν Έτο, Ίβιτς, κέρδος και οι κίτρινες που δέχθηκαν ο Βραζιλιάνος και ο Σταφυλίδης

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να ζοριστεί και με τον Παναγιωτούδη να σκοράρει στο ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα του "Δικεφάλου" κέρδισε στην Τούμπα (για πρώτη φορά μετά τις 21 Ιανουαρίου) με 2-0 την Δόξα Δράμας για την 29η αγωνιστική της Super League και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία (0-0) στο παιχνίδι ΑΕΚ-Ατρόμητος πάτησε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο ΠΑΟΚ έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό, κράτησε τους Δραμινούς μακριά από την περιοχή του και ευτύχησε να παραβιάσει την αντίπαλή εστία μόλις στο 12' με πλασέ του Παναγιωτούδη έξω από την περιοχή μετά από ασίστ του Αθανασιάδη.
Αυτό το τέρμα βοήθησε ακόμη περισσότερο το σύνολο του Λάσλο Μπόλονι που επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του και θα μπορούσε να είχε διευρύνει κι άλλο τον δείκτη του σκορ πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου αλλά την κεφαλιά του Τσιρίλο στο 35' μπλόκαρε δύσκολα ο Δαύκος και μετά από παράλληλη συρτή σέντρα του Σταφυλίδη στο 42' δεν βρέθηκε κάποιος παίκτης να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του σκορ χωρίς να κουραστεί περαιτέρω. Πριν σκοράρει, μάλιστα, το δεύτερο τέρμα του έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους ιδιαίτερα δραστήριους Νιμανί και Σταφυλίδη. Οταν ο Γάλλος στο 53' σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά μπλόκαρε ο Δαύκος και στο 54' όταν μετά από κούρσα και σουτ του νεαρού Ελληνα μπακ η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 59' όμως ο Νιμανί πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του "Δικεφάλου" μετά από ελιγμό έξω από την περιοχή και τεχνικό πλασέ, κλειδώνοντας ουσιαστικά την επιτυχία. Ο Παναγιωτούδης στο 63' σημάδεψε το δοκάρι, από εκεί και πέρα το παιχνίδι κύλησε φυσιολογικά και ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς που τον στέλνουν οριστικά στα πλέι οφ.
Εισιτήρια: 3102
Εισπράξεις: 24434

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου