Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Δύο στα δύο για... καλά πλέι οφ

Ο ΠΑΟΚ στοχεύει αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης (18/4, 19.00, NS6) με την Δόξα Δράμας σε δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν για την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ώστε να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση εν όψει των πλέι οφ που ακολουθούν
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για απώλειες την Τετάρτη (18/4, 19.00, NS6) απέναντι στην υποβιβασμένη Δόξα Δράμας στην Τούμπα για την 29η αγωνιστική της Super League. O "Δικέφαλος" θα ψάξει την επιτυχία μετά από δύο ματς χωρίς νίκη ώστε εφόσον κερδίσει και τον Λεβαδειακό στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας  να πραγματοποιήσει ιδανικό φινάλε και να βελτιώσει την θέση του εν όψει των πλέι οφ. Στο μεταξύ, με δεδομένο, ότι η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος κοντράρονται μεταξύ τους μπορεί να επωφεληθεί και να βρεθεί από την  4η στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο μυαλό του Μπόλονι
Ο Λάσλο Μπόλονι απέκλεισε προληπτικά από την αποστολή τον Ντάριο Κρέσιτς  λόγω τενοντίτιδας. Ακόμη, ο Ρουμάνος προπονητής προτίμησε να μείνουν εκτός οι Σνάουτσνερ, Κατσικάς, Τσουκαλάς, Ρομπέρ, ενώ οι Λάζαρ και Φωτάκης είναι τιμωρημένοι και δεν θα αγωνιστούν.
Η 18μελής αποστολή αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Γιάννου, Γλύκο, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παναγιωτούδη, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Χαλκιά, Λίνο, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς και Νιμανί.
Σύμφωνα με όσα έδειξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην τελευταία προπόνηση, κάτω από τα γκολποστ στο ματς με την Δόξα θα είναι ο Χαλκιάς, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά θα είναι ο Ετο, ο Μαλεζάς, ο Τσιρίλο και ο Σταφυλίδης. Από εκεί και πέρα στο κέντρο ως αμυντικά χαφ πιθανότατα θα είναι ο Παναγιωτούδης και Γκαρσία, ενώ ρόλο μπαλαντέρ θα πάρει ο Γιάννου. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Νιμανί (υπάρχει βέβαια η περίπτωση τελικώς να παίξει αριστερά ο Γεωργιάδης και όχι ο Γάλλος), Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης (στην κορυφή).
Για την τιμή των όπλων
Η Δόξα Δράμας έρχεται στην Τούμπα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού γνωρίζει ήδη ότι από του χρόνου θα παίζει στην Football League. Οσον αφορά τα αγωνιστικά, από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάκης Κατσαβάκης έμειναν εκτός οι Βέρτζος και Αμπουμπακάρι που είναι τιμωρημένοι, αλλά και ο Σέρεμετ.
Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές: Ρόκα, Δαύκος, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Γελαδάρης, Ψυχογιός, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Κατσικογιάννης, Κάπελ, Αραβίδης, Κυβελίδης, Αγτζίδης, Λίμα, Στεργιανός, Τσιμπλίδης, Σοϊλέδης, Σικαλιάς.
Ο διαιτητής
Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) θα σφυρίξει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Δόξα Δράμας. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών) και Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών), 4ος διαιτητής ο Τριαντάφυλλος Τίκας (Καρδίτσας) και παρατηρητής ο Δημήτρης Γκρούτσης (Κορινθίας). Ο Καλογερόπουλος ήταν διαιτητής και στον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Δόξα Δράμας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, όταν ο "Δικέφαλος" κέρδισε στο Καυτατζόγλειο με 2-0. Δεν ορίστηκε φέτος σε άλλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.
Η παράδοση
Σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τους Δραμινούς, μετρώντας 16 νίκες ενώ 4 ματς έληξαν ισόπαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου