Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΠΑΟΚ Gazprom Arena!

Μεγαλεπήβολα είναι τα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη για την έκταση των περίπου 700 τ.μ. στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσου, εάν αποφασίσει τελικά να χτίσει εκεί το νέο γήπεδο του Δικεφάλου και να δημιουργήσει νέο προπονητικό κέντρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον Ρ/Σ "Metropolis 95,5", το συνολικό πρότζεκτ κυμαίνεται από 165 έως 170 εκ. ευρώ και, ως γνωστό, περιλαμβάνει νέο γήπεδο χωρητικότητας από 30.000 έως 35.000 θέσεις, προπονητικό κέντρο με δέκα γήπεδα, ξενοδοχείο, εμπορικό κέντρο, θεματικά πάρκα, σχολές ποδοσφαίρου κ.α. 

Το κόστος του ανέρχεται στα 165 με 170 εκ. ευρώ (με εκμίσθωση της έκτασης για 49 ή 99 χρόνια) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε αυτά θα καλυφθούν: 60% από τον Ιβάν Σαββίδη, 15% μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ και 25% από την Gazprom, που θα δώσει και το όνομα στο νέο γήπεδο: "ΠΑΟΚ Gazprom Arena".
Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει απόφαση αφού ο Σαββίδης έχει δηλώσει δημόσια ότι θα κάνει γκάλοπ μεταξύ των οπαδών για το αν επιθυμούν την ανακαίνιση της Τούμπας ή την κατασκευή νέου γηπέδου, ενώ θυμίζουμε ότι ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον δήμο Παύλου Μελά για την προοπτική επένδυσης στο Καρατάσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου