Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Αντίπαλος μας είναι η μπασταρδούπολη! Μην ασχολείστε με ανύπαρκτους!

ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ "ΒΟΡΕΙΟΙ"
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΠΟΛΗ!  ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ!
"10 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10.000 ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ!"
  1. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που έπεσε 2 φορές στη Β' Εθνική?
  2. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που δεν μπόρεσε να πάρει πρωτάθλημα ούτε στη Β' Εθνική?
  3. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που από τύχη αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία (γκολ στην τελευταία φάση του μεγάλου ντέρμπι του Χαϊδαρίου) και είναι θέμα χρόνου η επιστροφή της στη Β' Εθνική?
  4. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που έχει να πάρει τίτλο από τότε που βγήκαν οι λάσπες?
  5. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που ο μόνος τίτλος στα 50 χρόνια της Α' Εθνικής είναι ένα κύπελλο? (Η Καστοριά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτούς αφού και αυτή το έχει κατακτήσει μία φορά)
  6. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που ποτέ στην ιστορία της δεν έκανε sold out σε ένα τόσο μικρό γήπεδο όπως η σκουληκοφωλιά?
  7. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που οι οπαδοί της πανηγύριζαν (σαν να πήραν το CHAMPIONS LEAGUE) όταν κέρδισαν το Χαϊδάρι και ανέβηκαν σαν τρίτοι στην Α΄Εθνική?
  8. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που τα περισσότερα από τα γραφεία των συνδέσμων της δεν ανοίγουν ποτέ αφού δεν υπάρχει κανείς να τα ανοίξει?
  9. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που κουμάντο κάνει ένας σύνδεσμος-επιχείρηση που τα περισσότερα από τα χρήματά του τα ξοδεύει για την αγορά σπρέι και λαδομπογιάς?
  10. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που οι οπαδοί της έφαγαν ξύλο και έφυγαν όχι απλά από το ίδιο της το σπίτι αλλά και μέσα από το ίδιο τους το δωμάτιο, όταν ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ μπήκε και έκανε κερκίδα μέσα στη Θύρα 3 της σκουληκοφωλιάς?

ΑΔΕΡΦΕ ΠΑΟΚΤΣΗ!
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Π.Ο.Κ. (όπως και αντίπαλος της Αθήνας, φυσικά, είναι μόνο ο ΠΑΟΚ!!!). Μην ασχολείσαι με τους πρωταθλητές της προπαγάνδας! Μην ασχολείσαι με τους ανύπαρκτους! Ασχολείσου μαζί τους μόνο στα 90 λεπτά του αγώνα, όπως κάνεις και με όλες τις ομαδούλες της σειράς. Φώναξε το σύνθημα που φωνάζεις με τον Ιωνικό, το Αιγάλεω και τον Ατρόμητο και όλες τις ομαδούλες - ασανσέρ που ανεβοκατεβαίνουν κατηγορίες!
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ!!!  ΜΟΝΟ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

Υ.Γ.1. Πάντα πιστεύαμε (και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα την δεκαετία του 80) ότι ο κόσμος της γριάς είναι ίδιος, αν όχι και περισσότερος, από τον κόσμο του ερπετού. Αν νομίζετε ότι υπερβάλουμε, φανταστείτε κάτι απλό. Σκεφτείτε λοιπόν τη γριά με έδρα τη σκουληκοφωλιά και το ερπετό με έδρα το Καυταντζόγλειο. Εκεί πραγματικά θα φαινόταν η τεράστια γύμνια τους και όχι στο κλουβί της σκουλικοφωλιάς που ούτε και αυτό δεν γέμισαν ποτέ στην ιστορία τους!!! Το 90% της Μακεδονίας είναι ΠΑΟΚ! Το υπόλοιπο 10% μοιράζονται οι υπολοιπες ομαδούλες! Όλοι μαζί να μαζευτούνε, δεν φτάνουν ούτε τα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του ΠΑΟΚ!!!
Υ.Γ.2. Πάντως στον σύνδεσμο-επιχείρηση με σήμα το συμπαθές τετράποδο, οφείλουμε να βγάλουμε το καπέλο για την οργάνωση του! Μιλάμε για πραγματικούς πρωταθλητές της προπαγάνδας! Το φαινόμενο 2-3 άτομα να βάζουν και να μαζεύουν τα πανό της σκουληκοφωλιάς (από όλα τα μέρη της Ελλάδας) ίσως να υπάρχει και σε άλλες ομάδες (κυρίως μικρότερων κατηγοριών και ερασιτεχνικών σωματείων). Το φαινόμενο όμως της ίδρυσης συνδέσμων με μονοψήφιο αριθμό μελών (ή και με μέλη μετρημένα στα δάχτυλα ακόμη και του ενός χεριού) είναι πραγματικά παγκόσμιο φαινόμενο !!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.3. Όσοι κακοπροαίρετοι λένε ότι ο ρούλης έχει να πάρει τίτλο 40 χρόνια, ξεχνούν το πρωτάθλημα του 1998. Υπενθυμίζουμε βέβαια ότι τον ίδιο τίτλο διεκδίκησαν οι κίτρινοι (χωρίς τελικά να το καταφέρουν) και το 2005. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Υ.Γ.4. Σε τελικό κυπέλλου ακόμα και ο πανιώνιος ή η λάρισα θα εξαντλoύσαν τα εισιτήρια που δικαιούταν. Αυτοί ακόμα και σε τελικό ανακοίνωσαν μαϊμού sold out!!! (οι κοντινές φωτογραφίες με τις αμέτρητες κενές θέσεις μαρτυρούν την αλήθεια).

Υ.Γ.5. Kύπελλο δικαιούται όποιος έχει αποκλείσει έστω και μια μεγάλη ομάδα πριν τον τελικό. Το κύπελλο του 2003 δεν θα είχε για μας καμία αξία (επειδή κερδίσαμε μια ομάδα της γειτονιάς) αν πριν τον τελικό δεν είχαμε αποκλείσει σε διπλούς αγώνες γαύρο και χανούμι. 
ΜΕ ΤΙΜΗ Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ "ΒΟΡΕΙΟΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου