Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΙ «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»

ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ μέσα από την οργάνωση και το σύστημα που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους προσπαθούν καταρχήν να δικαιώσουν το διαρκές και μόνιμο αίτημα όλων των Παοκτσήδων, που δεν είναι άλλο από την ενότητα.
Οι Βόρειοι λειτουργώντας δημοκρατικά και με ελευθεριότητα, δεν προσπαθούν να καπελώσουν τη φωνή ενός εκάστου συνδέσμου μέλους τους. Προσπαθούν να συντονίσουν τις φωνές, ακόμα και των μικρότερων συνδέσμων και να τις κάνουν να ακουστούν πιο δυνατά και πιο αποτελεσματικά. Οι Βόρειοι πιστεύουν στο «ισχύς εν τη ενώσει».
Η ομοσπονδία μας δεν δημιουργήθηκε επειδή δεν τα βρίσκαμε με κάποιους άλλους. Η λειτουργία της ομοσπονδίας υφίσταται σαν ευκαιρία για καλύτερη οργάνωση των συνδέσμων, για δυναμικότερη παρουσία στα γήπεδα, για δυνατότερη φωνή στα κέντρα των αποφάσεων, για αποτελεσματικότερη παρέμβαση στα πεπραγμένα και τις αποφάσεις των διοικήσεών μας.
Οτιδήποτε βέβαια γίνεται στους κόλπους της οργάνωσης των Βορείων δεν έχει ως αυτοσκοπό τη βιωσιμότητα και τη διαφήμιση της ίδιας της ομοσπονδίας. Απώτερος και μόνιμος στόχος είναι η παροχή βοήθειας, με κάθε τρόπο, σε όλα τα τμήματα της ομάδας μας. Οργάνωση των συνδέσμων σημαίνει οργάνωση των φιλάθλων και οργάνωση των φιλάθλων σημαίνει καλύτερα αγωνιστικά αποτελέσματα για τον Δικέφαλο. Δίπλα σε αυτό και η αλληλεγγύη των συνδέσμων μεταξύ τους. Στην ανάγκη του ενός συνδέσμου προστρέχουν άλλοι 20. Οι πιο δυνατοί και οι πιο πολυπληθείς ενισχύουν τους πιο αδύναμους, τους λιγότερους, τους πιο νέους. Στους Βόρειους έχουμε αντιληφθεί την αξία του να υπάρχει σε κάθε χωριό και σε κάθε πόλη υψωμένο το λάβαρο της ομάδας μας στο μπαλκόνι ενός συνδέσμου. Ο ΠΑΟΚ δε βρίσκεται μόνο στην Τούμπα και στο Παλατάκι. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κάθε χωριό και γειτονιά αυτής της χώρας. Βρίσκεται στην φανέλα του πιτσιρικά που κατεβαίνει για μπάλα στην αλάνα με τους φίλους του, βρίσκεται στην καθημερινότητά μας, στην οικογένεια, στη δουλειά, στο σχολείο, στο καφενείο. Η ιδέα του ΠΑΟΚ εξαπλώνεται και πρέπει να εξαπλώνεται. Η καθημερινή προσπάθεια των Βορείων έχει αυτή την τάση και οδηγείται προς αυτή την κατεύθυνση.
Και όλα αυτά χωρίς αρχηγιλίκια και διοικητικούς τριγμούς, παρά με συνεννόηση, επιχειρηματολογία και την αυτοθυσία ενός ανθρώπου, φυσικού ηγέτη της οργάνωσης, του Φώτη.  
Οι Βόρειοι κρατήθηκαν ενωμένοι σε πέτρινα χρόνια για τον ΠΑΟΚ και κατάφεραν να κρατήσουν υψηλό το φρόνιμα και την ελπίδα των φιλάθλων όταν η ομάδα μας έβλεπε κατήφορο, γιατί αυτό ένιωθαν σαν ευθύνη τους.
Σήμερα πλάι, σε αυτ΄την ευθύνη, αντιμετωπίζουμε το χρέος του να είμαστε καθημερινά δημιουργικοί με το πλέον Παοκτσήδικο τρόπο. Σήμερα δεν υπάρχει δικαιολογία για καμία αδράνεια και καμία καθίζηση.
Οι Βόρειοι πρέπει να είναι παρόντες όπου υπάρχει ασπρόμαυρη στολή. Η αγάπη και η φόρα μας δεν αρκεί. Χρειάζεται οργάνωση, ανησυχία και διαρκή αφύπνιση. Είμαστε οι μοναδικοί οπαδοί στον πλανήτη που έχουμε ?.. οπαδούς. Αυτό δεν κατακτήθηκε τυχαία, αλλά με υπεράνθρωπες προσπάθειες κυρίων των συνδέσμων.
ΜΕ ΤΙΜΗ
Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ
?ΒΟΡΕΙΟΙ?

1 σχόλιο: