Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ο Κόσμος του ΠΑΟΚ στην Χαλκιδική ήταν, είναι και θα είναι ενωμένος.
Δυστυχώς όμως, το τελευταίο μεγάλο χρονικό διάστημα υπέπεσαν στην αντίληψη μας ορισμένα κακώς κείμενα τα οποία θίγουν τις βασικές αρχές του Συνδεσμικού Κινήματος  της ομάδας μας και εν προκειμένω στα όρια του Νομού Χαλκιδικής. Θεωρήσαμε δε υποχρέωση μας να τα δημοσιοποιήσουμε και να τα καταγγείλουμε στον κόσμο του ΠΑΟΚ ώστε να είναι σε γνώση του.
Εδώ και κάποια χρόνια ξεκίνησε τη λειτουργία του στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής ένα συνδεσμιακό μόρφωμα το οποίο αυτοαποκαλείται ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Από τη βραχυχρόνια ύπαρξη του στους κόλπους των φιλάθλων μας προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα:
  • Η εν λόγω Λέσχη, παρά το παραπλανητικό της τίτλο,  ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ  τους πολυάριθμούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Χαλκιδική.
  • Τα ελάχιστα μέλη που αριθμεί η συγκεκριμένη οργάνωση δραστηριοποιούνται στα πλαίσια της Λέσχης για να εξυπηρετήσουν αποκλειστικά ίδιους και ατομικούς σκοπούς, οι οποίοι συνδέονται με την οικονομική και επαγγελματική τους αυτοτέλεια, αλλά δεν σχετίζονται καθόλου με την προαγωγή των συμφερόντων του ΠΑΟΚ. Το μοντέλο μαγαζί - σύνδεσμος είναι παρωχημένο και ανήκει σε άλλες εποχές. Τα τελευταία χρόνια έχουν προκύψει πιο μοντέρνοι τρόποι διαφήμισης!
  • Το πάθος για προσωπική προβολή των επικεφαλής της συγκεκριμένης οργάνωσης φτάνει σε σημείο ακόμα και να καπηλεύεται προσπάθειες και πρωτοβουλίες άλλων προσώπων και άλλων συνδέσμων.
  • Χωρίς καμία εξουσιοδότηση και νομιμοποίηση οι επικεφαλής της εν λόγω ολιγομελούς οργάνωσης δημοσιοποιούν προσωπικές τους θέσεις, δήθεν στο όνομα όλων των Συνδέσμων της Χαλκιδικής. Ρητά δηλώνουμε ότι ουδέποτε οι απόψεις μας δεν εκφράστηκαν από τα πρόσωπα που  παροικούν την εν λόγω οργάνωση. Η Χαλκιδική διαθέτει συνδέσμους με 25 ετή θητεία στα δρώμενα του ΠΑΟΚ και δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους και ανομιμοποίητους «ηγέτες».
  • Οι πρώτοι που πρέπει να απομονώσουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι καταρχήν οι ίδιοι οι συντοπίτες τους καθώς η εν λόγω οργάνωση ομιλεί και δρα στο όνομα τους, εκθέτοντας τους.
  • Καλούμε δημοσίως την εν λόγω οργάνωση να αλλάξει το καταστατικό της όνομα από ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ σε οτιδήποτε άλλο δεν θα παραπλανά για την τοπική της εμβέλεια.
  • Δεν θα ανεχτούμε εκ νέου την ανάρτηση του πανό της συγκεκριμένης οργάνωσης με τα διακριτικά που φέρει σήμερα.
  • Αν οι παραινέσεις μας δεν βρουν αποδέκτες και δεν αλλάξει η «αρρωστημένη» αυτή κατάσταση θα επανέλθουμε πιο δεικτικοί με ονόματα προσώπων και καταστημάτων.
Στη νέα εποχή του ΠΑΟΚ δεν έχουν θέση τα προσωπικά συμφέροντα.
Οι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ στην Χαλκιδική είναι μια γροθιά και απομονώνουν ξένα σώματα που βάζουν την ιδέα του ΠΑΟΚ στη δικιά τους υπηρεσία.
Η ανακοίνωση αυτή είναι προϊόν διαλογικής συζήτησης των συνδέσμων όλης της Χαλκιδικής.
Περιμένουμε αποτελέσματα άλλως θα επανέλθουμε.
Με τιμή
ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ
ΑΡΝΑΙΑΣ, ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ, ΙΕΡΙΣΣΟΥ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ , Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ , ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου