Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Φανέλα του '70 με τετράφυλλο τριφύλλι

Τα τέσσερα χρώματα της νέας φανέλας του ΠΑΟΚ και η ιδιαιτερότητα με το σήμα το οποίο ιδρύθηκε ο σύλλογος το 1926

Οπως αναφέρει η εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά" οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ άλλαξαν ορισμένους τελευταίους όρους στα συμβόλαια και αύριο (15/3) οι εκπρόσωποι της αγγλικής εταιρίας στην Ελλάδα θα μεταβούν στην Τούμπα για να μπουν οι υπογραφές και να επικυρωθεί η συμφωνία.
Ετσι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ντυθεί ξανά από την UMBRO μετά από 33 χρόνια, καθώς η τελευταία φορά ήταν το 1979. Οπως γράφεται, η νέα φανέλα του "Δικεφάλου" θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα. Πρώτη θα είναι η ριγέ ασπρόμαυρη εμφάνιση (η οποία δεν θα έχει πίσω κενό για τα νούμερα και θα παραπέμπει στις εμφανίσεις της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του '70).
Επίσης θα υπάρχουν οι ολόμαυρες και οι ολόασπρες φανέλες, οι οποίες θα "σπάνε" με κάποιες λεπτομέρειες (γκρι οι μαύρες και μία αμυδρή μαύρη ρίγα η άσπρες). Η τέταρτη στολή θα είναι μοβ χρώματος, θυμίζοντας τις φανέλες που είχε φορέσει ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Ουντινέζε στο Φρίουλι το 2000. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ η νέα φανέλα θα έχει πάνω της διακριτικά, εκτός από το βασικό σήμα της ομάδας, που είναι ο Δικέφαλος Αετός, και το πρώτο σήμα του συλλόγου.
Ετσι στη νέα φανέλα του ΠΑΟΚ θα υπάρχει σε κάποιο μέρος της και το τετράφυλλο τριφύλλι με το πέταλο, το οποίο ήταν το πρώτο σήμα με το οποίο ιδρύθηκε ο σύλλογος το 1926, πριν καθιερωθεί ο Δικέφαλος Αετός το 1929.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου