Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Αποκαλυπτήρια για τρεις εμφανίσεις την Τρίτη

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα πάρουν στα χέρια τους δείγματα από την ασπρόμαυρη, τη μαύρη και την άσπρη στολή που σχεδίασε η UMBRO

Το ραντεβού στο οποίο θα ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες για τη συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και UMBRO για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας θα γίνει σήμερα, αφού αναμένεται στη Θεσσαλονίκη άνθρωπος της αγγλικής εταιρίας.
Υπογραφές, όμως σε συμβόλαια δεν αναμένεται να να πέσουν, καθώς υπάρχει μία ακόμη σημαντική εκκρεμότητα: Ο δειγματισμός των νέων εμφανίσεων. Την ερχόμενη Τρίτη οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα παραλάβουν από την Αγγλία δείγματα τριών από τις τέσσερις εμφανίσεις.
Πρόκειται για την άσπρη, τη μαύρη και φυσικά την κλασική ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ που θα θυμίζει πολύ εκείνη της χρυσής δεκαετίας του '70 και αναμένεται να φορεθεί τις περισσότερες φορές. Δεν θα έρθει μόνο η μωβ, την οποία οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν δει και, ούτως ή άλλως, θα είναι η τέταρτη εμφάνιση της ομάδας και θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν παραστεί ανάγκη. 
Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που είναι επιφορτισμένοι με το συγκεκριμένο θέμα έλεγαν χθες ότι οι εμφανίσεις δεν μοιάζουν με καμία από όσες έχουν κυκλοφορήσει σε φωτογραφία τις τελευταίες μέρες.
Αν ολα κυλήσουν ομαλά με το δειγματισμό, η ΠΑΕ θα ανάψει το "πράσινο φως" για να υπογραφούν τα συμβόλαια που θα ενεργοπιήσουν τη συμφωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου