Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο Παπουλής στο μικροσκόπιο

Ο 27χρονος επιθετικός του ΟΦΗ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει αξιολογηθεί ως ενδιαφέρουσα περίπτωση από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

"Που μυαλό για μεταγραφές" θα μπορούσε να είναι ο τίτλος που θα ταίριαζε γάντι για να περιγράψει την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, αφού όλο το βάρος έχει πέσει στην αδειοδότηση και την προσπάθεια που καταβάλει η ΠΑΕ να είναι σύννομη προς αυτά που ζητά το financial fair play της UEFA.
Ωστόσο, το καλοκαίρι δεν είναι μακριά και με δεδομένο ότι αρκετά συμβόλαια λήγουν, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να είναι έτοιμος για το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Σ' αυτή τη λογική έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει, κυρίως, ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι και θεωρούνται αξιόλογες περιπτώσεις σε καλή τιμή.
Σ' αυτή την κατηγορία ανήκει ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος κάνει μία πολύ καλή χρονιά στον ΟΦΗ έχοντας ως τώρα 22 συμμετοχές και 6 τέρματα. Ο 27χρονος επιθετικός κινείται κυρίως περιφερειακά και η περίπτωση του θεωρείται ενδιαφέρουσα. Το όνομα του Παπουλή βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, χωρίς αυτή τη στιγμή να έχει γίνει κρούση στον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, σ
τον ίδιο έχει μεταφερθεί μέσω τρίτων, η καλή άποψή που έχουν σχηματίσει γι' αυτόν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Το τι θα πράξει τελικά ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση Παπουλή θα φανεί όσο πλησιάζουμε προς τη μεταγραφική περίοδο.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου