Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Έτοιμος από καιρό για ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Ο ομογενής επιχειρηματίας σχεδίαζε εδώ και 1,5 τουλάχιστον χρόνο το μπάσιμο στο "Δικέφαλο"
Η αλήθεια είναι πώς στον ΠΑΟΚ περιμένουν την εισροή του ποσού των 2 εκ. ευρώ που υποσχέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης για να έχουν την πλέον πειστική απόδειξη για το ενδιαφέρον του να επενδύσει στην ΠΑΕ, ωστόσο δεν κρύβουν την θετική άποψη-απόρροια της συνάντησής του με τον Ζήση Βρύζα-που σχημάτισαν για τη σοβαρότητα του ενδιαφέροντός του.
Άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν τόσο την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, όσο και το περιβάλλον του ομογενή επιχειρηματία, τονίζουν ότι όλες οι κινήσεις του 53χρονου επιχειρηματία μέχρι σήμερα είναι απολύτως μελετημένες και δεν ξεκινούν στις αρχές Μάρτη όταν συναντήθηκε με τον Θόδωρο Ζαγοράκη.
Ο Ιβάν Σαββίδης, σε ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά του, είχε εκδηλώσει εδώ και 1,5 τουλάχιστον χρόνο την επιθυμία κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα είχε ενημέρωση για την πορεία της ομάδας. Είχε δει την προσπάθεια αναγέννησης του συλλόγου που είχε συντελεστεί από το καλοκαίρι του 2007, πιστοποιώντας την άποψη που πάντα είχε ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει τεράστια δυναμική κόσμου.
Η επαφή με τον Θόδωρο Ζαγοράκη ήταν η πρώτη εκδήλωση ενδιαφέροντος. Ο πρώην πρόεδρος τον παρέπεμψε στο νυν και κάπως έτσι άρχισαν τα ραντεβού με τον Ζήση Βρύζα, τα οποία συνοδεύτηκαν και από την παρουσία του ομογενή επιχειρηματία σε σουίτα που του παραχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον τρίτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας στο ματς με τα Γιάννινα.
Οι δυο τους ανέπτυξαν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, γεγονός που έδωσε το δικαίωμα στο Ζήση Βρύζα να τον ενημερώσει άμεσα για τις κινήσεις του Γιάννη Καμπάνη. Το μπάσιμο που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης ήταν δυναμικό, τόσο λόγω του ραντεβού που είχε στα γραφεία της Τούμπας με τον Ζήση Βρύζα το απόγευμα της Τρίτης, όσο και λόγω των επαφών που άρχισαν οι δικηγόροι του με την πλευρά των νομικών του ΠΑΟΚ για τη φόρμουλα με την οποία θα μπουν άμεσα δύο εκατομμύρια στην ΠΑΕ.
Οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, τονίζουν ότι η επένδυσή του στον ΠΑΟΚ συνδέεται και με την κατασκευή νέου γηπέδου, θέμα το οποίο δεν έχει ανοίξει ακόμη στις επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Αν όλα προχωρήσουν όπως δείχνουν, τότε πολύ σύντομα θα γίνει το ραντεβού του και με την πλευρά του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Εκεί δεν αποκλείεται να γίνει συζήτηση για τη νέα Τούμπα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι και πριν έξι χρόνια είχαν γίνει προχωρημένες επαφές Κατσαρή-Σαββίδη γι' αυτό το θέμα. Τώρα, όμως, ο ομογενής επιχειρηματίας δείχνει να έχει κατανοήσει πολύ καλά το ελληνικό στάτους κβο με τη συνύπαρξη Ερασιτέχνη-ΠΑΕ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου