Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Μπάσιμο εγγράφως και φόρμουλα 2 εκ. ευρώ

Κάλυψε τον πρώτο από τους δύο όρους που έθεσε ο Βρύζας, δηλώνει ότι έχει έτοιμη και εγγυητική ο ΙΒάν Σαββίδης, ενώ οι δικηγόροι του ψάχνουν τη σωστή νομική φόρμουλα για να δοθούν 2 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης από χθες το απόγευμα που ειδοποποιήθηκε από τον Ζήση Βρύζα για τις κινήσεις Καμπάνη έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στο επενδυτικό προσκήνιο του ΠΑΟΚ.
Ο ομογενής επιχειρηματίας μετά το ραντεβού που είχε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ χθες, σήμερα προχώρησε σε συγκεκριμένες κινήσεις για να δηλώσει και επισήμως το ενδιαφέρον του. Καταρχήν, το απόγευμα έστειλε την έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος, όπως την ζητά ο επίσημος ΠΑΟΚ, στην οποία σημειώνεται ότι πολύ σύντομα θα ακολουθήσει και η κατάθεση της εγγυητικής τραπέζης (πιθανόν αύριο), κάτι που αποτελεί τον δεύτερο όρο που θέτει η πλευρά Βρύζα.
Στο μεταξύ, οι δικηγόροι της πλευράς του ομογενή επιχειρηματία ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα με την οποία θα δοθoύν στον ΠΑΟΚ 2 εκ. ευρώ άμεσα, πριν την Γενική Συνέλευση των μετόχων της 14ης Μαΐου, προκειμένου να λύσει τα προβλήματα αδειοδότησης.
Αυτή θα είναι και η πιο πειστική απόδειξη του ενδιαφέροντος του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Σαββίδης έχει τονίσει στον Ζήση Βρύζα, πώς μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που θα ανοίξει στις 14 Μαΐου, επιθυμεί να βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ένα ποσό της τάξης των 12 εκ. ευρώ.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου