Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Τα σενάρια της πρόκρισης

Η Γκινγκάμπ σήμερα νίκησε την Ντιναμό Μινσκ και ετσι διαμορφώνονται καινούργια δεδομένα για τα αποτελέσματα που δίνουν την προκριση στους 32 του θεσμού.Ολα θα ταν τέλεια αν ο Δικέφαλος είχε πάρει σημερα το διπλο που του στέρησε ο Βέλγος Ρέφερι με τους βοηθούς του.Ομως ακομά ελπίζει στη πρόκριση.

Απο εδω και πέρα τι γινεται,είναι επιβεβλημένη πλέον η νίκη στο Μινσκ επι της Ντιναμό ενω δεν πρέπει η Γκιγκάμπ να κερδίσει την Φιορεντίνα στην Γαλλία.Ετσι ο Δικέφαλος θα πάει στους 7 και η Γκιγκάμπ στους 8 φυσικά σε περίπτωση που έρθει η αναμέτρηση στη Γαλλία χ με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει μετά μια απλή νίκη στη Τούμπα για να πάρει τη δεύτερη θέση.

Το σενάριο να πάρει χ ο ΠΑΟΚ στο μινσκ και να χάσει η Γκιγκάμπ απο την Φιορεντίνα ειναι και αυτό ιδανικό αφου πάλι ο Δικέφαλος θα θέλει μια απλή νίκη στη Τούμπα επειδη θα πάει στους 5 ενω η Γκιγκάμπ θα παραμείνει στους 7.

Με νίκη της Γκιγκάμπ επι της Φιορεντίνα τα πραγματα δυσκολεύουν αφου ο Δικέφαλος θα πρέπει να νικήσει την Μινσκ και εν συνεχεία να φορτώσει την Γκιγκάμπ με Γκολ στην Τούμπα


Σε περίπτωση ισοβαθμίας του ΠΑΟΚ με την Γκινγκάμπ παίζουν πρώτα ρόλο τα μεταξύ τους αποτελέσματα.
Αναλυτικά σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων στο Europa League ισχύει:
1. Μεταξύ τους αποτελέσματα
2. Διαφορά γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια
3. Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια
4. Περισσότερα γκολ εκτός έδρας στα αναμεταξύ τους παιχνίδια
5. Συνολική διαφορά τερμάτων στην βαθμολογία του ομίλου
6. Καλύτερη επίθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου