Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Αρχίζει με ΑΕΚ στην Τούμπα

Ποιο είναι το πλήρες πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στα φετινά πλέι οφ, μετά την κλήρωση που ολοκληρώθηκε πριν λίγο. "Αβαντάζ που αρχίζουμε στην Τούμπα, μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος" δήλωσε ο Αθανασιάδης

Η διαδικασία έχει αρχίσει με τους ορισμούς των κλειδάριθμων
*Ο Κώστας Ιωσηφίδης και Κλάους Αθανασιάδης εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση.
* Στην 1η αγωνιστική, βάσει κλειδάριθμων, ο ΠΑΟΚ παίζει με ΑΕΚ εντός ή εκτός με Παναθηναϊκό.
Βγήκε το πρόγραμμα
1η αγωνιστική (Τετάρτη, 2/5): ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος
2η αγωνιστική (Δευτέρα, 7/5): Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
3η αγωνιστική (Πέμπτη, 10/5): ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Ατρόμητος
4η αγωνιστική (Κυριακή (13/5): Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Ατρόμητος-ΑΕΚ
5η αγωνιστική (Τετάρτη 16/5): ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
6η αγωνιστική (Κυριακή 20/5): ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Αυτό που απομένει είναι να γίνουν οι τελικές επαφές της Super League με τη διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού προκειμένου να καθοριστούν οι ακριβείς ώρες των αγώνων  
Αθανασιάδης: "Εμείς να 'μαστε καλοί"
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έγιναν και δηλώσεις από τους ποδοσφαιριστές που εκπροσώπησαν τις τέσσερις ομάδες.
Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ): "Είναι αβαντάζ που θα παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Το ζητούμενο είναι να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει, να είμαστε εμείς καλοί. Ο Παναθηναϊκός έχει μία σημαντική διαφορά τεσσάρων βαθμών την οποία μπορούμε να καλύψουμε μέσα από τους αγώνες. Είναι ιδιαίτερα τα ματς γιατί ακολουθεί και το EURO και πιστεύω ότι μέσα από τις εμφανίσεις μου μπορώ να "αναγκάσω" τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να με καλέσει".
Γιόσου Σαριέγκι (Παναθηναϊκός): "Εχουμε αβαντάζ με τους τέσσερις βαθμούς διαφορά, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, γιατί αν το χάσουμε μπορεί να εξανεμιστεί η διαφορά".
Γρηγόρης Μάκος (ΑΕΚ): "Δεν είμαστε καλά τελευταία, είχαμε απουσίες, κάρτες, είχαμε μία δύσκολη χρονιά. Το πρώτο ματς είναι στην Τούμπα και αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, η ομάδα που δεν θα κερδίσει στην Τούμπα θα έχει πρόβλημα".
Ανδρέας Τάτος (Ατρόμητος): "Θα αποδείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε παραπάνω, ήδη έχουμε πάει πολύ ψηλά στο πρωτάθλημα. Στόχος μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου