Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ραντεβού με Ιβάν, εγγυητική από Καμπάνη

Δίωρη συνάντηση Βρύζα-Σαββίδη και κατάθεση έγγραφης εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγυητικής 5 εκ. ευρώ από πλευράς Καμπάνη αποκαλύπτει αθλητική εφημερίδα

Ραντεβού με τον Ζήση Βρύζα είχε την Τρίτη (24/4) ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με εφημερίδα "Metrosport". Aναλυτικά τα όσα αναφέρονται:
"Υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, που φρόντισε να δημιουργήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έγινε το ραντεβού, που ήταν διάρκειας δύο ωρών, καθώς ο Σαββίδης έφτασε στη θεσσαλονίκη στις 6.30 το απόγευμα, με το ιδιωτικό αεροπλάνο του, προερχόμενος από το Ηράκλειο, κατευθύνθηκε αμέσως στον τόπο της συνάντησης, απ' όπου αποχώρησε στις 9.15 το βράδυ και στις 10 αναχώρησε από τη θεσσαλονίκη, πάλι με το ιδιωτικό αεροπλάνο του.
Αποκλειστικός σκοπός του ταξιδιού του ήταν το τετ α τετ με τον Βρύζα, σε μια συνέχεια της επαφής που είχαν πρόσφατα οι δυο τους και αφού, όπως όλοι θα θυμούνται, είχε προηγηθεί μια πρώτη συζήτηση του Σαββίδη με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, λίγες μόνο μέρες μετά την αποχώρησή τόυ από την προεδρία του ΠΑΟΚ.
Λεπτομέρειες από τη χθεσινοβραδυνή συζήτηση των δύο ανδρών δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Βρύζας είπε στον Σαββίδη ότι η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ζητούν από κάθε επίδοξο επενδυτή κατάθεση εγγυητικής τραπέζης ύψους πέντε εκατ. ευρώ και έγγραφη εκδήλωση του ενδιαφέροντός του".
Κατέθεσε εγγυητική και έγγραφα ο Καμπάνης
Στο κείμενο που αφορά τον τελευταίο αναφέρονται τα εξής: "Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες του ΄Μ΄ ο ίδιος έκανε πράξη τα λεγόμενά του. Με ποιον τρόπο; Καταθέτοντας έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα εγγυητική επιστολή τραπέζης ύψους 5 εκ. ευρώ, όπως ανέφερε ο όρος του Βρύζα στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει από πλευρά του ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ την ίδια μέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου