Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

"Να δείξουμε τα αρχ**** μας..."

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την πλέι οφ και την εικόνα που πρέπει να δείξει σε αυτά ο ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε ο Ουρουγουανός

Συνέντεξη στα Σπορ του Βορρά παραχώρησε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος μίλησε για τα πλέι οφ και το πρόσωπο που πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ σε αυτά, με τον ίδιο να δηλώνει πως ο "Δικέφαλος" θέλει την στήριξη του κόσμου του.
"Δε βρισκόμαστε καλά, δεν είμαστε καλά, αλλά πρέπει να πάμε στα πλέι οφ να δείξουμε τα αρχ...α μας, να τα δώσουμε όλα για να μπορέσουμε να ανατρέψομε αυτό που έγινε, θα τα δώσουμε όλα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων που θα γίνουν με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό την ΑΕΚ τον Ατρόμητο; Και με ποιες προοπτικές;
"Εγώ πιστεύω ότι όλοι οι αντίπαλοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Είναι βασικό όμως να είμαστε σοβαροί. Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω όλες τις μ...ς που κάναμε μέχρι τώρα και να βγούμε για να κερδίσουμε από το πρώτο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο".
Το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνει η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων, θα παίξει ρόλο ποιος θα είναι ο πρώτος αντίπαλος και σε ποια έδρα θα ξεκινήσετε την προσπάθεια σας;
"Η κλήρωση θα είναι το ίδιο, δεν έχει σημασία. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο για να "σκοτώσουμε" τον αντίπαλο ή να πεθάνουμε εμείς. Το ίδιο που θα προσπαθήσουμε και εμείς να κάνουμε στο γήπεδο, να παίξουμε με την καρδιά μας" πεθάνουμε εμείς. Και να αφήσουμε στην άκρη όλο το "μπλα μπλα", τα μεγάλα λόγια που δεν έχουν ουσία και όλα όσα μας κοστίζουν. Πρέπει να βγούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με νεύρο, με τσαμπουκά και μετά εάν κερδίσεις ή χάσεις, θα εξαρτάται από την προσπάθεια που θα κάνεις μέχρι το τέλος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παίξουμε με τα παντελόνια μας πάνω και όχι κάτω".
Ο κόσμος είναι προβληματισμένος, αισθάνονται άσχημα οι φίλαθλοι, θέλεις να πεις κάτι;
"Ολα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα ποτέ δεν τους έχουμε ζητήσει τίποτα. Πάντα αυτοί, μόνοι τους ήταν εκεί που έπρεπε να βρίσκονται. Ομως, από την άλλη, πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή που χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου πάλι. Και όποιος έρθει στο γήπεδο, να έρθει με τη, καρδιά του. Το ίδιο που θα προσπαθήσουμε και εμείς να κάνουμε στο γήπεδο, να παίξουμε με την καρδιά μας. Και εάν κάποιος έρθει στο γήπεδο για να βρίσει κάποιον, καλύτερα να έρθει να βρίσει εμένα και όχι κανέναν άλλον".
Πώς αισθάνεσαι γι' αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια; Είσαι έτοιμος;
"Πολλές φορές δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση και αναφέρομαι σε όλη την ομάδα. Ομως πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για τα πλέι οφ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου